27. maj 2018

Ærlig Peter S.: Det ultimativt værst tænkelige

Peter S.: Det ultimativt værst tænkelige

Efter nederlaget i Esbjerg gik SIF-manager Peter Sørensen i TV3-studiet og gav et hudløst ærligt interview om de følelser, der gik igennem ham og spillertruppen efter nedrykningens realitet.

Peter Sørensen var tydeligt berørt af situationen, da han i minutterne efter nederlaget i Esbjerg stillede op hos Camilla Martin i TV3’s studie for at forklare, hvilke følelser, der gik igennem ham i nederlagets og nedrykningens stund.

– Jeg tænker jo, at dette her er det ultimativt værste. For os i SIF. Sådan er det jo at kæmpe i en turnering og ende med at være Sorteper. Det er jo det, vi er. Så det er en kæmpeskuffelse. Selvfølgelig, sagde Peter Sørensen indledningsvis til studieværten.

Peter Sørensen blev spurgt til, hvordan det har været at spille de nervepirrende nedrykningskampe mod Lyngby, Helsingør og Esbjerg, kun afbrudt af sæsonens højdepunkt, pokalfinalen Kristi Himmelfartsdag.

– Det er hårdt, det er det. Ens tanker kredser hele tiden om fodbold og om at finde den rigtige taktik, det rigtige hold, den rigtige dossering. Det er jo vores job. Men i den her tid, med så mange kampe med så meget på spil, så er det selvfølgelig utroligt opslidende, rent faktisk, sagde Peter Sørensen og blev derefter spurgt, om det også havde været opslidende for truppen.

– Ja, det er det jo. Forskellen på holdene i 1. division og os fra Superigaen, der spiller disse kampe, det er jo at de har medvind, de har selvtillid og de har alverden at opnå, mens superligaholdene har alverdens ting, de skal undgå. Det gør, at der er et meget, meget stort pres på de enkelte spillere, og så er det jo en kamp på fair vilkår mellem dem, der er lige under niveauet i Superligaen og os der er placeret for dårligt i Superligaen. Så der er ikke så stor forskel, som man måske skulle tro. De klubber, som har været i 1. division og præget den, har jo et set up, der er superliganiveau værdigt og også har stadions for såvidt angår Viborg, Vejle og Esbjerg. Og så snyder Vendsyssel, så vidt jeg har forstået, Lyngby på målstregen og leverer det, der må være årets positive overraskelse. Det er både det forbandede og fascinerende, sagde Peter Sørensen.

Se hele interviewet på TV3 Sport her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen