7. april 2019

Festlig topkamp venter på torsdag: Halv pris på øl og vand

Festlig topkamp venter på torsdag: Halv pris på øl og vand

SIF er nyt tophold i NordicBet Ligaen, men allerede torsdag venter ny topkamp, når Næstved kommer på besøg på JYSK park. SIF håber på talstærkt fremmøde og giver halv pris på fadøl og vand.

SIF strøg for første gang i denne sæson op på førstepladsen, da det blev 2-1 i Roskilde. Nu nærmer en ny topkamp sig inden Påsken, idet Næstved kommer på besøg torsdag aften. SIF fejrer den øjeblikkelige topplacering og kickstarter samtidig Påsken med halv pris på øl og vand. Det betyder, at en fadøl koster en flad 20’er, mens en sodavand kan købes for 15 kr. og en Carlsberg kildevand for en 10’er.

Der er kampstart kl. 18.45, men allerede halvanden time før, fra kl. 17.15, er der opvarmning i Reimar Foyeren med dj-musik fra Villa. Også her er der halv pris på drikkevarerne.

– Vi vil rigtig gerne have mange mennesker på stadion på torsdag. Det er en uhyre vigtig kamp om positionerne i top-tre, hvor SIF, Næstved og Viborg inden weekendens spillerrunde ligger helt tæt. Derfor har vi brug for al den opbakning, vi kan mobilisere, og forhåbentlig kan påske-pris på fadøllene være med til at fremme interessen, siger Silkeborg IF’s adm. direktør, Kent Madsen, som baggrund for initiativet.

SIF har haft gode tilskuertal til hjemmekampene mod Roskilde (2.873) og Fredericia (2.601) og har også NordicBet Ligaens højeste hjemmebane-gennemsnit for sæsonen (2.473). Men da SIF spillede mod HB Køge i søndags, mødte kun 1.616 tilskuere op – det laveste tilskuertal i de næsten to sæsoner, SIF har spillet på JYSK park og et fald på 1.000 tilskuere i forhold til Fredericia-kampen. Det har givet stof til eftertanke hos SIF-direktøren.

– Helt grundlæggende skal vi gøre os fortjent til folks interesse. Et fald på 1.000 tilskuere fra den ene kamp til den anden er dog voldsomt. Men hvad er årsagen? Er det den tabte kamp i Lyngby, der har skuffet en stor del af vores tilhængere så meget, at de er blevet væk? Eller gør vi ikke nok for at gøre det attraktivt at gå til fodbold? spørger Kent Madsen retorisk og håber på at ”de tabte tilskuere” vender tilbage mod Næstved.

– Vi står midt i et utroligt vigtigt forår, og vi har brug for opbakning og brug for at mærke, at Silkeborg synes at Superliga-fodbold er vigtigt for byen. Derfor: Kom på JYSK park på torsdag, drik et par billige bajere og bak byens fodboldhold op, lyder opfordringen fra Kent Madsen.

Køb billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen