13. april 2023

OB away på søndag

Søndag skal vi rejse os sammen, når der venter en udekamp mod OB. Læs praktisk info omkring opgøret her, hvis du tager til Odense for at støtte SIF’erne.

På søndag skal SIF tilbage på sejrssporet i 3F Superligaen, og det sker forhåbentlig, når Søhøjlandets Helte gæster Odense Boldklub klokken 14.00.

Silkeborg IF og OB kæmper begge for bide sig fast i haserne på FCM i kampen om 7. pladsen.

Vi håber selvfølgelig på masser af medrejsende midtjyder – hermed praktisk info til søndagens kamp.

Adresse
Nature Energy Park
Højstrupvej 7B
5200 Odense V

Udebaneafsnittet finder du på 3F Tribunen – Afsnit D1. Der er indgang til afsnittet fra Møllemarksvej og dørene åbner en time før kampstart.

Billetsalg

Køb din billet til kampen her.

Vi anbefaler at købe billetten online og i god tid, så får du en besparelse på kr. 40,- pr. billet. Denne rabat bortfalder 24 timer inden kampstart.

Det er også muligt at købe billet i dørsalg. Salget sker fra billetvognen på Richard Møller Nielsens Plads. OBS! dette er på modsatte side af stadion og er et sted hvor hjemmeholdets fans færdes.

Bustur
Bliv en del af den gode stemning og tag fanbussen til kampen. Der er afgang fra JYSK park kl. 11.00 og der kan som altid købes kolde drikkevarer i bussen.
Køb billet til fanbussen her!

Ankomst i bil
Letbanebyggeriet kan påvirke både Nature Energy Parks parkeringsmuligheder såvel som transporten til og fra stadion.
Vi anbefaler at parkere på Møllemarksvej samt de tilstødende gader, hvor der også findes et par mindre parkeringspladser på vejen.

Offentlig transport
Find din direkte rute på www.rejseplanen.dk

På stadion
Du finder et bredt udvalg af mad og drikke i boden på udebaneafsnittet, og der opfordres til at betale med betalingskort eller MobilePay. Det er IKKE muligt at betale med kontanter i boden.

Husk i øvrigt, at billetterne til både pokalsemifinalen og Superliga-kampen mod AaB er kommet til salg.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen