13. september 2022

VIP-pladser til West Ham-kampen i alment salg

Vi skal fylde alle sæder til West Ham-kampen, og nu udbydes der helt ekstraordinært overskydende sæder i den normale VIP-sektion.

Torsdag aften klokken 21.00 tager Silkeborg IF imod West Ham i en af de største kampe i silkeborgensisk fodboldhistorie. Interessen for billetter til kampen har været helt enorm, og rigtig mange gik forgæves, da samtlige billetter blev revet væk.

Tirsdag middag udløb sponsorernes deadline for at købe VIP-billetter til kampen, og status er herefter, at der er en god portion ledige sæder til kampen på VIP-sektionen. Disse sæder udbydes nu helt ekstraordinært i alment salg til normalprisen på 800 kr. incl. moms pr. billet. Billetterne indeholder adgang til hygge, kampoptakt og fri mad og drikke i Norlys Loungen – og altså adgang til at se den store kamp i de gode sæder på Jyske Bank-tribunen.

Adgang og check-in sker gennem VIP-indgangen ved Café Carlsberg fra klokken 19.30. Har man allerede billet til en anden tribune og ønsker at komme i loungen i stedet, kan man nemt sælge sin billet videre – der er mange interesserede, så lav blot en kommentar på SIFs facebookside.

Billetterne sælges først til mølle på https://billet.silkeborgif.com/

Kom i god tid, mød op i fanzonen, kom i rødt og vær klar til at give den gas på alle tribunerne. Man opfordres også til at komme på cykel eller gåben, da der vil være begrænsede parkeringsmuligheder foran JYSK park. Der kan også forventes tryk på bodsalget, så få tanket op i god tid.

Alle eksisterende billetholdere opfordres i øvrigt til at give/sælge billetten videre, hvis man selv er forhindret. Se her, hvordan du frigiver din billet. Vi skal have alle pladser besat!

Vel mødt til Silkeborg IF-West Ham på Europas smukkeste fodboldstadion!

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen