13. september 2022

Vi kan drille de fleste – også West Ham

Lukas Engel var godt tilfreds med søndagens sejr over AGF og glæder sig allerede til torsdagens brag mod West Ham – en kamp, som Engel kalder for en stor oplevelse.

Søndag vandt SIF med 1-0 over lokalrivalerne fra AGF, og SIFs venstreback Lukas Engel glædede sig naturligvis over sejren.

– Det blev til tider en lidt for hektisk kamp. I første halvleg synes jeg, at vi var i kontrol og styrede kampen, som vi ville. Men efter vores 1-0-føring blev vi presset tilbage, og AGF kom med en masse høje indlæg, som vi skulle koncentrere os om, men det synes jeg egentlig, at vi løste ret godt. Vi forsvarede vores mål godt, og vi havde også selv nogle omstillinger, hvor vi burde score et eller to mål. Vi holdt nullet og sikrer i sidste ende tre point, som er det vigtigste. Vi har haft en periode, hvor resultaterne ikke har gået vores vej, men på trods af dét synes jeg, at vi har spillet til mere, end vi har fået med fra kampene. I dag fik vi scoret et enkelt mål, hvilket var nok, og det er selvfølgelig superdejligt, kommenterede Lukas Engel, inden han kiggede frem mod Conference League-kampen på torsdag mod West Ham.

– Det bliver selvfølgelig utrolig stort. Vi skal spille mod en stærk modstander fra Premier League, så først og fremmest skal vi forsøge at nyde det, mens det står på. Når det er sagt, skal vi selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan, for at få noget med fra den kamp. Det kan godt være, at de spiller i Premier League til daglig, men hvis vi kan få spillet over på vores præmisser, tror jeg på, at vi kan drille dem. Hvis vi er lige så gode på bolden, som vi plejer at være, kan vi drille de fleste – også West Ham, sagde Lukas Engel med tanke på præstationen mod Anderlecht i torsdags, hvor Silkeborg-holdet ifølge Engel leverede en kamp, som giver forhåbninger om mere i Europa.

– Det giver helt sikkert nogle forhåbninger til de næste kampe i Europa, at vi kunne levere, som vi gjorde mod Anderlecht forleden. Hvis man så lægger oveni, at vi spiller på hjemmebane på torsdag, giver det os en endnu større mulighed for at skabe noget stort. Vi kommer med alt, hvad vi har, og lad os se, om det ikke er nok til at tage noget med fra kampen, afsluttede en forventningsfuld Lukas Engel.

 

 

 

 

 

Interview: Anders Mathiasen

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen