13. september 2022

Kom i Europa-stemning i fanzonen!

Fanzonen er naturligvis åben på torsdag – og åbner allerede kl. 18.00, så der er ingen undskyldning for ikke at komme i Europa-stemning inden den store kamp.

Torsdag kan vi byde på en af de største kampe i Silkeborgs fodboldhistorie. Silkeborg IF mod West Ham United på Europas smukkeste fodboldstadion!

Kl. 18.00 slår vi dørene op til fanzonen, som til dagens anledning vil indeholde mad fra Den Rullende Pølsemand og vores nye bekendtskab fra Hanstholm Fish & Chips. Se mere til Hanstolm Fish & Chips her.

Derudover inviterer vi til happy ½ hour mellem 18.00 og 18.30, hvor du kan få en fadøl til kun 25 kr. Herefter er prisen 40 kr.

 

SIF-shoppen og den nye Europa-trøje

SIF-shoppen åbner ligeledes kl 18.00. Her kan du blandt andet komme ind og få fingrene i den nye Europa-trøje, som blev revet væk i første sending.

Så alt i alt er der masser af gode grunde til at komme i fanzonen inden torsdagens kamp.

Kom tidligt, kom i rødt, kom på gåben eller på cykel – og allervigtigst: syng og støt Søhøjlandets Helte.

 

Nye kampbilletter i salg

En række VIP-billetter er i dag blevet frigivet til offentligt salg. Billetterne indeholder adgang til hygge, kampoptakt og fri mad og drikke i Norlys Loungen – og altså adgang til at se den store kamp i de gode sæder på Jyske Bank-tribunen. Prisen for en billet er her 800 kr. inklusiv moms.

Vi glæder os helt vildt. Vi ses, Silkeborg!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen