3. august 2020

Ny SIF-spiller: Ikke en svær beslutning

Ny SIF-spiller: Ikke en svær beslutning

Anders Klynge skifter på en fri transfer til Silkeborg IF, hvor den 19-årige midtbanespiller håber at kunne spille SIF op i Superligaen igen.

Mandag åbnede transfervinduet i Danmark, og det udnyttede Silkeborg IF til at sikre sig papirer på den nu tidligere OB-spiller, Anders Klynge.

Midtbanespilleren gjorde sig godt bemærket i den afsluttende del af sæsonen i Superligaen, hvor han fik chancen på Superligaholdet. I U19-ligaen var han med til at sikre OB det danske mesterskab. Nu hedder det så Silkeborg og NordicBet Ligaen for 19-årige Klynge.

– Det afskrækker mig ikke. Jeg er sikker på, at det hold her er godt nok til at rykke direkte op igen. Så det gør mig slet ikke noget, at det hedder NordicBet Ligaen til næste sæson, fortæller Anders Klynge, som ikke var i tvivl, da SIF meldte sig på banen.

– Silkeborg er et sted, jeg har hørt rigtig mange gode ting om. Jeg har fået et godt indtryk af klubben. Jeg synes, at de spiller noget rigtig flot fodbold, som passer godt til mig, så det var ikke en svær beslutning at vælge Silkeborg, og det er noget, som jeg glæder mig meget til, fortæller den nye SIF-spiller, som har fået kontrakt til sommeren 2023.

Se hele interviewet med Anders Klynge i videoen øverst.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen