24. august 2020

Ny SIF-keeper: Vi skal rykke op

Ny SIF-keeper: Vi skal rykke op

Stan van Bladeren er ny mand i SIF-trøjen, efter Ajax-keeperen tidligere i dag skrev under på en kontrakt med Silkeborg IF. Den nye målmand kommer med ambitioner om at være en del af et hold, som skal rykke op i den kommende sæson.

Efter en succesfuld prøvetræning har SIF i dag skrevet under på en kontrakt med den hollandske målmand Stan van Bladeren.

Det er første gang i karrieren, at Stan van Bladeren skifter klub. Målmanden har indtil nu slået sine folder i den hollandske storklub, Ajax Amsterdam, hvor han har taget turen fra akademiet op igennem rækkerne til Jong Ajax, som er det sidste skridt inden førsteholdet i Amsterdam.

– Jeg har været med til at vinde mesterskaber i ungdomsrækkerne og vundet den næstbedste række i Holland. Jeg har også spillet på forskellige U-landshold for Holland, fortæller Stan Van Bladeren, som blandt andet har spillet på hold med den tidligere SIF’er Kasper Dolberg.

Når snakken falder på hvilken type målmand, som SIF-fansene kan forvente at se, så er der ingen tvivl om, at den nye SIF’er kommer fra den hollandske fodboldskole.

– Jeg er en målmand, som gerne vil være med til at bygge spillet op. Jeg vil gerne organisere holdet, så alle er klar over, hvor de skal stå, og så er jeg rigtig god i en mod en-situationer, lyder det fra den 22-årige keeper, som ser frem til tilværelsen i Silkeborg.

– Jeg er meget glad for at have skrevet kontrakt med Silkeborg. Jeg var imponeret den første gang, jeg kom her. Ud fra de kampe jeg har set i preseason, så skal vi rykke op i Superligaen igen. Det er det, som alle vil i den her sæson, fortæller Stan van Bladeren.

Den nye SIF’er træner allerede med fra i dag.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen