8. januar 2021

Ny SIF-keeper glæder sig til opgør mod sin tidligere klub

Patrik Gunnarsson er skiftet fra Viborg FF til SIF. Se video-interview med den nye keeper, der glæder sig til opgørene mod sin nu tidligere klub.

SIF’s nye målmand, Patrik Gunnarsson, er landet sikkert i sin nye klub, og efter to dage på træningsbanen, ser han frem til det kommende forår, hvor det klare mål for SIF er oprykning.

Det bliver i hård konkurrence med hans tidligere klub, Viborg FF. I efteråret var Patrik Gunnarsson på lejeaftale i domkirkebyen, mens det her i foråret er SIF, der har lejet den 20-årige islandske keeper hos engelske Brentford FC. Og sjovt nok er det netop opgørene mod Viborg, der er en af de ting, han glæder sig mest til.

– Overordnet set glæder jeg mig meget til foråret, og specielt ser jeg frem til at møde Viborg. Det skal nok blive interessant. Jeg ser i det hele taget frem til foråret og håber, at vi kan slutte på toppen, siger Patrik Gunnarsson, der efter de første to træningsdage har fået et godt indtryk af sine holdkammerater.

– Der er mange rigtig gode spillere og meget kvalitet i truppen. Samtidig er det en ung trup, så aldersmæssigt passer jeg godt ind, siger den 20-årige islænding.

Patrik Gunnarsson er hentet til SIF på en halv-årlig lejeaftale fra Brentford, der har langtids-kontrakt med den islandske U21-målmand. Behovet for en ekstra målmand opstod, da Oscar Hedvall 12. december i kampen mod Fredericia pådrog sig en alvorlig skade og er ude for resten af sæsonen.

I SIF skal Patrik Gunnarsson nu konkurrere om pladsen i mål med Stan van Bladeren, der fik sin SIF-debut i Fredericia-kampen og også vogtede målet i Skive, hvor SIF i årets sidste kamp vandt 4-0.

Se hele interviewet med Patrik Gunnarsson i videoen øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen