18. maj 2018

Nilsson: Presset er på dem nu

Nilsson: Presset er på dem nu

Gustaf Nilsson sørgede med kampens sidste spark for, at Silkeborg IF kunne tage til Søhøjlandet med et uafgjort resultat.

Det var i absolut sidste øjeblik, at Gustaf Nilsson sikrede SIF et fint udgangspunkt inden returkampen mod FC Helsingør på mandag. Målet i det 94′ minut betyder, at sjællænderne skal frem og score på JYSK park for at overleve.

– Det er sindssygt vigtigt. Nu er det dem, der har presset på dem. Vi skal bare hjem på vores hjemmebane og spille som vi gjorde i anden halvleg, så skal vi nok vinde den kamp, lød det fra SIFs målscorer, som kort forinden målet havde brændt en stor chance.

– Det var rigtig vigtigt at få scoret, specielt efter jeg brændte den første chance, så det var rigtig vigtigt at få 1-1.

Den sene scoring til Silkeborg sendte lige efter kampen Helsingør-holdet helt ned under det i forvejen hårdt prøvede græstæppe på Helsingør Stadion. Omvendt steg humøret betragteligt for SIF-holdet, som nok havde indstillet sig på et svært udgangspunkt på JYSK park 2. pinsedag.

– Det er vigtigt mentalt også. Nu skal vi bare gå ud fra start af i den næste kamp og smadre dem, så bliver det godt, fortalte Gustaf Nilsson, som nu har scoret i de to seneste kampe.

Om han for alvor finder målformen og laver tre i træk kan du se på mandag, når gyseren om den direkte nedrykningskamp skal afgøres. Du kan købe din billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen