2. august 2019

Når skuffelsen har lagt sig, kommer vi videre

Når skuffelsen har lagt sig, kommer vi videre

Kent Nielsen var lige så skuffede som sine spillere efter 2-3 nederlaget til Hobro fredag aften. Men nu handler det om nye kræfter og energi til næste kamp.

Fodboldhold bliver bedømt på resultater. Det ved Kent Nielsen bedst af alle, og der var da heller ingen bortforklaringer eller svinkærinder, da han stillede op til interview efter kampen. Alligevel så han muilgheder i det, SIF præsterede fredag aften.

– Ja, vi bliver målt på resultater, og det lever vi med. Alligevel konstaterer jeg, at vi leverer sæsonens hidtil bedste indhold. Vi gør mange ting rigtige, og sådan er det. Nogle gange taber man på trods af det, og andre gange vinder man, selv om man ikke gør mange ting forkert. I dag var det ikke nok, men når skuffelsen har lagt sig, og den er stor, så må vi videre. Og der er noget at bygge på, slog Kent Nielsen fast og udtrykte tilfredshed med både den fysik, hans spillere investerede i kampen, og det spil. de viste i flere faser.

– Ærgerligt at vi ikke får udbytte. Vi har stadig nul point, men nu handler det om at samle kræfter og energi til næste opgave, FC Nordsjælland i Farum på søndag.

Kent Nielsen blev også spurgt til antallet af chancer, SIF producerede, og evnen til at udnytte dem.

– I sidste ende handler det jo om dyghghed. Og vi var ikke dygtige nok til at varetage det antal chancer, vi skabte. Vi er afklaret med at vi skal slide i det. Og det vil vi fortsætte med, slog Kent Nielsen fast.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen