1. november 2019

Før SIF-Brøndby: Bruun, bog og julebryg

Før SIF-Brøndby: Bruun, bog og julebryg

SIF-legenden og tv-kommentatoren Morten Bruun er aktuel med en ny bog, Matchday, om engelsk fodbold. Før SIF-Brøndby mandag fortæller han om bogen i Café Carlsberg, hvor Tuborg Julebryg er klar i fadøls-hanen.

Da Morten Bruun var 11 år, stiftede han sit første bekendtskab med engelsk fodbold. Det var en augustdag i 1976, Morten var i London med sin far, og de havde besluttet sig for at skulle se Tottenham møde Middlesbrough på White Hart Lane. På den lange gåtur fra Seven Sisters undergrunds-stationen mødte Morten Bruun for første gang engelsk fodboldstemning, og under kampen lyttede han til sangene og sugede indtrykkene til sig med en 11-årigs barnlige fascination.

Den har han bevaret siden, og det er der nu blevet en bog ud af. Matchday – Turen går til engelsk fodbold, hedder den, og før SIF’s 3F Superligakamp mod Brøndby mandag 4. november fortæller han om bogen og nogle af dens anekdoter i Café Carlsberg.

Siden den augustdag i 1976 har Morten Bruun haft en professionel fodboldkarriere med 424 kampe for Silkeborg IF og 11 landskampe for Danmark, og i dag ernærer han sig som ekspert-kommentator for Discovery (Eurosport, Kanal 5, Kanal 6 og Canal 9).

Det er i sin egenskab af kommentator, at han har rejst England tynd, og bogen indeholder beretninger fra 48 forskellige stadioner i England.

– Morten Bruun har skrevet bogen for at dele ud af sine oplevelser. For at tage læseren med til de store scener i London, Liverpool og Manchester. Men også til de små. Til regnbuebyen Brighton i syd. Til de kuldsejlede kulminebyer i nord. Til de glemte storklubber i Sheffield og Birmingham. Til tipsfodboldens vugge i Wolverhampton. Og selvfølgelig til London, Mortens yndlingsby i hele verden, hvor det hele begyndte. Læserne kommer med til de store derbies, de bitre nedrykningsslag og pokal finalerne. De er med på togtur over de bløde bakker i Yorkshire og ned i de overfyldte undergrundstog til Wembley, som det hedder i forlagets omtale af bogen.

Tuborg har frigivet julebryggen på mandag, og den er naturligvis til salg i Café Carlsberg under Morten Bruun-arrangementet før SIF-Brøndby.

Du kan høre meget mere ved arrangementet i Café Carlsberg på mandag. Det er gratis, og der kræves ingen tilmelding. Alle er velkomne. Samtidig har caféen fået Tuborg Julebryg i fadølshanen, så der er flere gode grunde til at komme tidligt til fodbold mandag.

Arrangement med Morten Bruun 4. november før SIF-Brøndby:
Tid: Mandag 4. november kl. 17-18
Sted: Café Carlsberg på JYSK park
Praktik: Ingen tilmelding, alle er velkomne. Øl/vand kan købes i caféen.
Bemærkninger: Bogen kan på dagen købes for 250 kr. Morten Bruun signerer gerne (normalpris: kr. 300,-). Der er Tuborg Julebryg til salg fra fadøls-hanen.

Køb din billet til SIF-Brøndby allerede nu. Klik her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen