1. november 2019

Mads Emil: Ikke svært at holde fokus

Mads Emil: Ikke svært at holde fokus

Der har været en del rygter om fremtiden for Mads Emil Madsen, som igennem flere gode præstationer for SIF i denne sæson har gjort sig godt bemærket.

Han har været et lyspunkt midt i en svær tid for Silkeborg IF i 3F Superligaen. Mads Emil Madsen har fortsat de samme gode takter, som sidste år gjorde ham til en af de mest værdifulde spillere for SIF i kampen om oprykning til Superligaen.

Gode præstationer kaster også gerne en portion opmærksomhed med sig. Noget som midtbanespilleren har oplevet i det seneste stykke tid, hvor rygterne om fremtiden for SIF-talentet har svirret.

– Det er da lidt sjovt, når man pludselig læser noget om sig selv på bold.dk eller på Tipsbladet. Jeg griner lidt af det, og så er der nogen, der kommer med lidt sjove kommentar i omklædningsrummet, fortæller Mads Emil, der som 13-årig kom til Silkeborg IF fra samarbejdsklubben Gl. Rye.

Siden er det blevet til 52 førsteholdskampe for midtbanespilleren, som i denne sæson har været særdeles iøjnefaldende på flere parametre i Superligaen. Med fem assists er Mads Emil Madsen placeret på andenpladsen over flest målgivende afleveringer i denne sæson i Superligaen, mens kilometertælleren har drejet rundt 177 gange i de 14 kampe indtil nu. Dermed er han den spiller i Superligaen, som har løbet flest meter (177.201).

– Det er begrænset, hvor meget jeg har forholdt mig til det. Jeg har måske svaret på det to gange, så det er ikke noget, som stjæler fokus, det giver bare lidt sjov i omklædningsrummet, lyder det fra SIF’s nr. 21.

Men selvom det individuelt har set godt ud for Mads Emil Madsen, så har det knebet mere for SIF på det overordnede niveau. Noget som midtbanespilleren ser en klar bedring på i øjeblikket.

– Selvom vi hele sæsonen har været gode offensivt, så synes jeg faktisk, at vi har fået lidt bedre relationer med Filip, Hebo og mig inde på midten. Vi har fundet ind i et godt samarbejde, hvor vi ved, at når den ene falder ned, så skal den anden presse op. Vi har fået mekanismerne bedre på plads, så spillet flyder bedre. Så må vi håbe, at det defensive følger med, fortæller midtbanespilleren.

Næste gang at Mads Emil Madsen og SIF-holdet skal i aktion er på mandag, når Brøndby IF kommer på besøg på JYSK park. Allerede nu ser det ud til, at sæsonrekorden står for fald. Du kan købe din billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen