15. august 2018

Video: Michael Hansens første dag på job

Michael Hansens første dag på job

En særdeles begivenhedsrig dag er overstået på Søholt, hvor Michael Hansen havde sin første dag som cheftræner i Silkeborg IF.

Michael Hansen er ny mand i spidsen for Silkeborg IF, efter den tidligere SIF-spiller onsdag morgen blev præsenteret som ny cheftræner. Allerede ved ti-tiden havde Michael Hansen samlet sine nye spillere, og efter en kort introduktion blev dagens træningspas gennemført.

– Det har været en speciel dag. Vi har fået ny træner, og der er sket lidt af hvert. Det er jo, sådan det er. Jeg ser bare frem til at have Michael som træner, det bliver spændende, lød fra Magnus Mattsson efter dagens træning.

Allerede søndag debuterer Michael Hansen som cheftræner i NordicBet Ligaen, når SIF-holdet på udebane møder FC Roskilde. Kampen bliver startskuddet på en spillemæssig travl periode, hvor Silkeborg IF indenfor en uges tid spiller tre gange.

– Jeg håber da, at vi ser et hold som først og fremmest vinder. Men også har et format, viser en udstråling og et overskud til, at man også selv godt er klar over, at jeg skal bidrage, fortæller Michael Hansen, om sine forventninger til SIF-holdet.

SIF News fulgte Michael Hansen på den første arbejdsdag. Du kan se indslaget herunder.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen