12. april 2019

Michael Hansen: Vi var ikke gode nok

Michael Hansen: Vi var ikke gode nok

Silkeborg IF havde masser af spil omkring Næstved-feltet, men fik skabt for få chancer, lød efter kampen fra SIF’s cheftræner Michael Hansen, som især ærgrede sig over 1-1 målet.

Silkeborg IF led et tungt nederlag torsdag aften, da en 1-0 føring blev sat over styr. Det endte med et 3-1 nederlag til Næstved, som dermed har spillet sig helt ind i kampen om førstepladsen i NordicBet Ligaen.

– Vi havde sat næsen op efter noget mere. Vi ellers en god start på kampen, hvor vi var så dominerende, som vi skulle være. Vi får oven i købet også målet til 1-0. Og så er det uforståeligt, at vi går til pause med 1-1. Det var et virkelig dumt mål imod, hvor kommunikationen ikke lige er på plads, fortæller SIF’s cheftræner Michael Hansen.

Kristoffer Munksgaards 1-1 mål var i følge SIF-træneren et afgørende moment i kampen.

– Kampen blev lige pludselig på de præmisser, som vi ellers lige havde løst ved at komme foran. Det blev et spil mod en mur, som vi ellers har gjort et par gange før. Vi løser det okay, men uden at være prangende i det. Vi har nogle tilløb til nogle chancer, og har meget spil i deres felt, men hele tiden med 4-6-8 Næstved-spillere bag bolden, og det var de gode til.

Med nederlaget til Næstved blev et slag tabt, men krigen om førstepladsen i NordicBet Ligaen er stadig intakt.

– Det drejer sig om at være der til sidst. Vi ved, at det bliver tæt. Det her var vores andet nederlag i foråret, og det var absolut ikke meningen, men det sådan det er. Nu må vi gribe den næste kamp, der kommer, og stadigvæk se det hele lidt op fra helikopterperspektivet, selvom det er meget svært for spillerne lige nu, lød fra fra Michael Hansen efter kampen.

Silkeborg IF ligger stadig på førstepladsen i NordicBet Ligaen med et point ned til Viborg og Næstved. Begge hold mangler dog at spille en kamp. Næste kamp for SIF er på udebane mod Hvidovre IF påskesøndag.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 04.03. kl. 19.00
Scroll til toppen