12. april 2019

eSuperliga: God slutspurt var ikke nok til Finals

eSuperliga: God slutspurt var ikke nok til Finals

SIF’s eSportshold fik leveret et fint aftryk i den sidste del af eSuperligaen. Skaden var dog sket i starten af sæsonen, og derfor bliver finalerunden i eSuperligaen i år uden Silkeborg IF.

Silkeborg IF er færdige i dette års eSuperliga. Onsdag blev de to sidste runder spillet, og her lagde SIF-holdet stærkt fra land med at vinde med hele 7-0 over FC Midtjylland. Sejren kom ovenpå en sejr tirsdag, hvor holdet besejrede OB med 5-3.

I denne sæsons sidste kamp for SIF’s vedkommende blev det til et 4-1 nederlag til Esbjerg. Dermed ender SIF på 10. pladsen i eSuperligaens sæson 2.

Dermed indfriede holdet ikke målsætningen om endnu en top 8-plads, som ville have givet adgang til finalerunden, som blev spillet på onsdag i KB-hallen. En målsætning som straks kom under pres i starten af sæsonen, hvor SIF-holdet kæmpede med at finde formen. Det var først efter ni runder, at holdet kunne notere sig den første sejr i sæsonen. Herefter fulgte en fin periode, hvor Jesper “Pilm” Prang og Mike Sanchez Nielsen fik kæmpet sig tilbage. Det endte således med fem sejre og to nederlag i holdet sidste syv kampe.

– Med det spillermateriale som vi har, burde vi være selvskrevet i top 8, så vi må kigge indad og kigge på de fejl og tabte point, som vi har haft i løbet af sæson 2. For alle vores spilleres vedkommende vil der helt sikkert være nogle ting, vi skal kigge nærmere på i forhold til hvad, vi kan gøre bedre. Det er præcis det samme vi gjorde midt i sæsonen, som også endte med at vores formkurve pegede en anden vej, fortæller SIF’s eSportsmanager, Daniel Lauridsen.

Det er endnu uvist, om der kommer en ny sæson af eSuperligaen. Men hvis der gør, så har SIF-holdet taget nogle vigtige lærepenge med sig videre.

– Vi må nok også tilstå, at vi har været for dårlige til at disponere vores ressourcer i matchmaking og cointoss-strategi. Det er disse ting vi lære af, og vi kan tage med til sæson 3, hvis den kommer. Vi kommer dog stærkere og mere sultne tilbage, det garanterer jeg!

Onsdag d. 17/4 bliver finalerunden i KB-hallen spillet. Selvom SIF-holdet ikke kommer på scenen til kamp, så vil holdet alligevel være til stede i hallen, hvor du kan få autografer, taget billeder eller bare få en snak med holdet. Har du ikke billet til finalestævnet, så kan det købes her. NB! SIF har enkelte billetter tilbage, som vi kan udlove. Skriv en mail til marketing@silkeborgif.com. Det er først til mølle.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen