12. februar 2019

Michael Hansen med roser til unge SIF’ere

Michael Hansen med roser til unge SIF’ere

Der var flere gode præstationer i testkampen mod FC Banants. Efter kampen fremhævede cheftræner Michael Hansen flere af de unge SIF’eres indsats.

Ingen skader, masser af spilminutter til alle og en sejr. Sådan kunne Michael Hansens ønskescenarie godt være skrevet inden træningskamp mod FC Banants.

Og det fik han, og derfor var det også en tilfreds cheftræner, som efter kampen gjorde status.

– Vi får spillet på noget græs, som sikkert kommer til at ligne noget af det græs, der kommer i marts måned på udebane. Så på den måde får vi øvet os i at være afklaret og forberedt inden vi modtager bolden, lød det fra Michael Hansen efter kampen.

På banen gav cheftræneren fuld spilletid til blandt andet Pelle Mattsson og Rasmus Carstensen. De to unge SIF’ere gjorde en rigtig fin figur i kampen.

– Rasmus har en god, overlegen fysik i sin tilgang, mens han også er mental stærk. Pelle kommer også ind som førsteårs U19-spiller, og går ind og tager fat i vores spil, og egentlig ret hurtigt har kunne finde ud af, hvad det er for nogle bolde, vi gerne vil have. Han går ret uimponeret ind samtidig med, at han viser en dejlig ærgerrighed til tingene, lød det rosende fra Michael Hansen.

“Han kan blive en gevinst”

Også SIF’s helt nye mand, Andreas Heimer, leverede en god præstation. Midtbanespilleren fik chancen som 10’er i anden halvleg.

– Heimer går rigtig fint ind, og binder vores spil sammen. Han tager nogle rigtig kloge fodboldbeslutninger, og ser bare ud som om, at hvis han hurtigt kan adaptere tingene, så kan han blive en god gevinst for os i vores trup, slutter Michael Hansen.

I de kommende dage venter der flere træningspas i det tyrkiske, inden turen afsluttes søndag med en kamp mod russiske Yenisey Krasnoyarsk.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen