12. februar 2019

Ungt SIF-talent fik chancen: Jeg spillede en god kamp

Ungt SIF-talent fik chancen: Jeg spillede en god kamp

Pelle Mattsson fik 90 minutter på banen, da Silkeborg IF mandag eftermiddag mødte armenske FC Banants i Tyrkiet. En god oplevelse for U19-spilleren.

Der var fuld spilletid til flere af SIF’s unge talenter, da SIF-holdet mandag eftermiddag besejrede armenske FC Banants med 2-0. En af dem var 17-årige Pelle Mattsson, som kampen igennem leverede et godt aftryk på den centrale midtbane.

– Jeg synes det gik godt. Det gik lidt op og ned. Jeg er glad for det gode ting, jeg lavede. Og så må jeg arbejde med det, som jeg ikke gjorde så godt. Men alt i alt synes jeg faktisk, at jeg spillede en rigtig god kamp, fortalte Pelle Mattsson efter kampen.

I første halvleg havde han Valance Namishi ved siden af sig, mens han i de sidste 45 minutter spillede med Mikkel Vendelbo.

– Det gik godt. Det er en svær bane at spille på, men jeg synes egentlig at vi håndtere det rimelig godt. Vi fik sat nogle gode angreb sammen, så det er jeg tilfreds med, lød det fra midtbanespilleren.

Se hele interviewet med det unge SIF-talent i videoen ovenover.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen