31. marts 2019

Michael Hansen: JYSK park er vores fort

Michael Hansen: JYSK park er vores fort

SIF-træneren glæder sig til at sende sine spillere ind på JYSK park i dag mod HB Køge for at jagte den tredje hjemmesejr i træk.

SIF-træner Michael Hansen ser frem til dagens hjemmekamp mod HB Køge, hvor SIF jagter den tredje hjemmesejr i træk efter sejre over FC Roskilde og FC Fredericia tidligere på foråret. I dagens kampprogram GO’ KAMP fortæller han lidt om den tryghed, der er i at skulle spille en kamp, der hvor man føler sig hjemme.

– I dag spiller vi allerede forårets tredje hjemmekamp, og den glæder vi os til. Der er noget særligt over at spille på JYSK park. Her kender vi hvert et strå på banen, fordi vi træner herinde hver dag, vi har vores egne fans i ryggen og vi løber ind til kampen med tryghed og selvtillid i, at dette er vores fort. Her skal ingen komme og tage noget fra os.

– Ser man på vores resultater hidtil i forårs-sæsonen, så er det da også på JYSK park, vi har hentet flest point gennem de to sejre over Roskilde og FC Fredericia, mens vi efter det seneste nederlag i Lyngby kun har fået ét point ude.

– Turneringsplanlægningen har maget det sådan, at vi har i alt otte hjemmekampe i foråret mod seks ude. I en tæt liga kan det blive afgørende. Vi skal fortsætte med at hente point ude – set over hele sæsonen har vi hentet 18 af vores 38 point på udebane og 20 hjemme.

– Men ved at gøre vores arbejde herhjemme på JYSK park kan vi skaffe os en konkurrencefordel i den tætte topstrid. Vi kan jo passende begynde med at vinde i dag over HB Køge.

Se hele kampprogrammet GO’ KAMP inden du går på stadion. Klik her for adgang.

Husk at købe billet online – så sparer du 20 kr. Køb billet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen