31. marts 2019

SIF’er efterlyser kynisme i begge ender

SIF’er efterlyser kynisme i begge ender

Anders Hagelskjær tror på, at det bliver et velspillet opgør, når HB Køge søndag eftermiddag gæster JYSK park. Og så håber han på, at kunne give fansene en sikker sejr, hvor SIF-holdet viser kynisme i både defensiven og offensiven.

De fleste har nok siddet på kanten af stolene på JYSK park i dette forår. For selvom SIF-holdet har gjort rent bord med to sejre, så har det været opgør, hvor der har været rigeligt med chancer i begge ender.

Søndag kommer HB Køge på besøg, og her skulle de gerne møde et SIF-hold, som trods skiftet til sommertiden i nat, er bedre til at kende besøgelsestiden i begge ender.

– Vi mangler måske lidt kynisme i begge felter. Vi har jo masser af chancer, men vi tillader også for mange chancer, fortæller SIF’s Anders Hagelskjær.

Modstanderen fra HB Køge er ikke kendt for at komme og grave sig ned, så derfor tror SIF-forsvarsspilleren da også på en underholdende affære på JYSK park.

– Det bliver en god omgang fodbold. Vi møder et hold, som også gerne vil spille fodbold. Så der bliver fart på herude, forudser Hagelskjær, som rigtig gerne vil kunne give tilskuerne på JYSK park en god og sikker sejr med hjem.

– Vi savner den der oplevelse af, at vi bare vinder 4-0, og giver fansene en god oplevelse. Så det er sgu vigtigt for os, at vi får leveret en rigtig god præstation, fortæller Hagelskjær, som har været fast mand på Michael Hansens holdkort, siden han i sommer skiftede til SIF fra Skive.

Har du endnu ikke købt din billet til kampen, så kan du gøre det her.

Der er kampstart på JYSK park kl. 13.45.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen