11. november 2018

Michael H.: Vores værste kamp i min tid

Michael H.: Vores værste kamp i min tid

Alt for mange tekniske fejl og for lidt kvalitet. Michael Hansen erkendte, at indsatsen i Nykøbing F. var for dårlig til at få point med hjem.

– Jeg så rigtig mange fejl.

Sådan lød SIF-træner Michael Hansens umiddelbare kommentar, da han efter kampen blev spurgt om hans reaktion på det, han havde set.

– Der var perioder i 1. halvleg, vel omkring 20 minutter, hvor vi skaber nogle chancer, og vi kan se, at de gange vi sætter noget kvalitet ind, kan vi også skabe noget. Men alt i alt var der alt for mange tekniske fejl. Vi manglede kvalitet i meget af det, vi lavede, måtte Michael Hansen konstatere.

– Jeg tror det er den værste kamp, jeg har været med til i forhold til kvaliteten i spillet. Men midt i skuffelsen skal vi også huske at se tingene i en større helhed. Vi har sat os selv under pres i forhold til målsætningen om to point i snit, siden min ankomst, men vi kan stadig nå det med to sejre i de sidste to kampe, sagde Michael Hansen videre.

Han understregede også, at kampen var en påmindelse om, at selv om SIF i en lang periode har været i en opadgående formkurve, så er fodbold ikke sådan indrettet, at det altid kun går fremad.

– Hvis vi ikke er der 100 procent på kvalitet, så er vi ikke bedre, end det vi så i dag. Nu går vi på træningsbanen og arbejder på at blive bedre. Vi kan overføre en del af det, vi så i dag, til ting vi skal blive bedre til, sagde Michael Hansen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen