19. august 2018

Michael H.: Stadig ting der skal skrues på

Michael H.: Stadig ting der skal skrues på

1-0 sejren i Roskilde får ikke træerne til at gro ind i himlen for SIF. Cheftræner Michael Hansen ser stadig ting, der skal justeres.

Det blev en kamp, hvor SIF skulle kæmpe hårdt for det ene mål, der rakte til sejren. Og en 2. halvleg, hvor den skulle kriges hjem. Det var SIF’s nye cheftræner, Michael Hansen bevidst om, da han vurderede kampen bagefter.

– Jeg så kampen som et opgør mellem to hold, der ligger i den nederste del af tabellen og dermed ikke har den selvtillid, der skal til. Jeg synes egentlig, vi får produceret det, der skal til, men det biver en nervøs 2. halvleg, hvor spillerne står det igennem. Det skal man kunne i den slags kampe som denne. Dette er spillernes sejr, for de går ind med krum hals, sagde Michael Hansen, der erkendte at tingene blev lidt komplicerede efter pausen.

– Det var sværere at få det til at glide. Når du er bundhold, så er det fight, nærkampe. Det er det, der skal til. Så må det andet følge med. Og så bliver det lidt nervøst i 2. halvleg, hvor vi ikke får scoret på de store muligheder, vi får. Vi står det igennem, og der er da ting, vi skal have skruet på, men nu står vi med en sejr, og så er der nemmere at justere tingene, sagde han videre.

Se interviewet med Michael Hansen:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen