3. maj 2019

Michael H.: Sejren overskygger alt

Michael H.: Sejren overskygger alt

SIF’s cheftræner var klar over, at alt ikke var lige kønt fredag aften i Fredericia. Men det kunne ikke fratage ham glæden over sejren.

Det var ikke alt, der var lige kønt fredag aften i Fredericia, men det kunne nu ikke for alvor bekymre SIF-træner Michael Hansen. Sejren på 1-0 sikret af Ronnie Schwartz to minutter før tid overskyggede alt.

– Det var selvfølgelig rigtig godt at hente tre point her. Det betyder at vi allerede onsdag med endnu en sejr over Thisted kan sikre os top-tre. Men lige nu glæder vi os alt det vi kan over sejren, og så venter der en ny kamp, som vi allerede begynder at forberede os på i morgen, sagde Michael Hansen efter kampen og den hæsblæsende afslutning.

– Når vi er færdige med at juble, så ved vi, at det også bliver svært onsdag. Det ser ud til, at Thisted er kommet lidt igang, så vi ved, hvad vi står overfor, fortsatte SIF-træneren.

Om sejren var fortjent, havde han svært ved at forholde sig til.

– Det var jo en kamp, hvor det endte med at være et spørgsmål om, hvilket hold, der havde kvalitet til at prikke den ind. Det havde vi, og måden målet blev skabt på med Svenn Crone i dybden og centringen ind til Ronnie Schwartz er jo noget, vi har øvet hele sæsonen. I dag skulle vi så vente lidt på, at det lykkedes, sagde SIF-træneren.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen