9. maj 2019

Michael H.: Nu glæder vi os til Viborg-kampen

Michael H.: Nu glæder vi os til Viborg-kampen

Der var ros for ærgerrigheden hos SIF-spillerne fra træner Michael Hansen efter onsdagens 5-0 sejr over Thisted FC.

Det er svært at være utilfreds som træner, når ens hold lige har vundet 5-0. Så selvfølgelig var Michael Hansen både glad og tilfreds efter stor-sejren over Thisted onsdag aften. Også selv om 1. halvleg ikke havde siddet helt i skabet.

– Nogle gange skal man have tålmodigheden og lade modstanderen løbe, inden man kan begynde at udnytte hullerne, der opstår. Egentlig var der plads i 1. halvleg, men det lykkedes os ikke rigtigt at udnytte den, men tålmodigheden lønnede sig efter pausen. Vi fik plads og havde kreativitet, og spillerne skal have ros for at have ærgerrighed til mere. Det er lang tid siden, vi har spillet en kamp, hvor vi kunne sidde og få spillestils-fodbold med, vurderede Michael Hansen.

SIF-træneren blev spurgt til straffesparket mod Marc Rochester, der førte til 2-0 målet, men selv om Thisted-spillerne brokkede sig, havde han svært ved at se, at der ikke var straffe.

– Dommeren ser det, og så er der jo straffespark, sagde han inden snakken faldt på næste kamp: Storopgøret mod  Viborg på tirsdag.

– Den kamp glæder vi os til. Vi koncentrerer os om én kamp ad gangen, så vi har ikke ofret kampen mange tanker før nu, for vi vidste at det kunne blive svært mod Thisted. Det er ikke mere end 10 dage siden, at vi satte til mod et andet bundhold (Helsingør – red.), så fokus har været på Thisted-kampen indtil nu, sagde Michael Hansen.

Kampen mod Viborg spilles tirsdag aften kl. 19.00. Køb billet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen