9. maj 2019

Kom til fodboldfest på JYSK park

Kom til fodboldfest på JYSK park

Koncert med AC/DC, Simon Jakobsen på scenen, fede biler fra CC Cars og billige bajere. Kom til fan-fest tirsdag, når SIF møder Viborg.

Der er lagt op til fest både inde på og udenfor JYSK park, når SIF møder Viborg FF i ÅRETS KAMP tirsdag aften. Festen i Fan-zonen foran Café Carlsberg begynder allerede kl. 17.00, og trækplasteret bliver rock’n’roll-bandet Almost AC/DC, der giver koncert fra scenen. Så forbered dig allerede nu på Highway to Hell og Thunderstruck som opvarmning til topkampen kl. 19.00.

For at få masser af mennesker på stadion, har SIF strikket et attraktivt opvarmningsprogram sammen. Ud over koncerten med Almost AC/DC kommer Simon Jakobsen forbi og fortæller seneste nyt fra omklædningsrummet. Det sker fra scenen, hvor direktør Kent Madsen optræder i rollen som manden med spørgsmålene. CC Cars har opstillet flotte biler, der kan besigtiges, og St. Michaelsberg sælger ribbenstegssandwiches fra en bod i Fanzonen. OG SÅ ER DER BILLIGE BAJERE. For en 20’er får du 33 cl. velsmagende Carlsberg-øl i Fanzonen.

Med andre ord: Det er en fest, du ikke må gå glip af.

Køb din billet allerede nu, så du kan begynde at glæde dig. Du sparer 20 kr. i forhold til køb i indgangen. Klik her for adgang til billet – sælges fra kun 50 kr.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen