25. oktober 2018

Michael H.: Indsats er nøgleordet

Michael H.: Indsats er nøgleordet

Efter to udekampe er SIF tilbage i vante omgivelser, når Hvidovre søndag kl. 13.45 kommer på besøg på JYSK park.

Efter udekampe mod HB Køge og Viborg er SIF tilbage på JYSK park, når Hvidovre kommer på besøg søndag kl. 13.45, og ligesom i kampene mod de to seneste modstandere, peger SIF’s cheftræner Michael Hansen på arbejdsindsats som vigtigste fundament for at få et resultat med fra søndagens kamp.

– Siden sidste kamp på JYSK park har vi spillet to udekampe mod to af de hold, der ligger over os i tabellen. Det har givet 2-1 sejr over HB Køge og senest 1-1 i Viborg. Jeg synes at nøgleordet for de to kampe har været indsats. Ikke alt var bestemt lige godt spillemæssigt mod HB Køge, men arbejdsindsats og vilje kunne der ikke sættes en finger på, og så havde vi marginalerne på vores side, siger Michael Hansen til kampprogrammet GO’ KAMP.

Han fortsætter:

– Viborg-kampen var god på mange parametre af os. Vi dominerede i perioder i et opgør med mange nærkampe og dueller. Vi stod imod Viborgs fysik, og spillerne arbejdede igen stenhårdt for tingene.

– Det er et rigtig godt fundament, når vi i dag (søndag – red.) tager hul på efterårets sidste fem kampe. Indstilling og indsats er ikke nogen garanti for sejre, men det er et rigtig godt sted at begynde. Når vi så også tilsætter godt og hurtigt offensivt spil, som vi jo ofte gør, så begynder det at ligne noget. Det tror vi på det også kommer til i dag, hvor vi byder velkommen til Hvidovre, siger Michael Hansen til GO’ KAMP.

Kampprogrammet uddeles ved indgangene til JYSK park på søndag.

Køb billet til kampen her.

Se højdepunkter fra sæsonens første møde mellem Hvidovre og SIF:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen