6. september 2019

Mattsson tilbage: Det er super dejligt

Mattsson tilbage: Det er super dejligt

Magnus Mattsson nærmer sig et comeback, og er nu tilbage på næsten fuld kraft på træningsbanen.

Det nærmer sig et halvt år på sidelinjen for Magnus Mattsson, som ikke har været i kamp for SIF siden d. 20. marts mod Lyngby.

En drilsk skade har holdt den offensive midtbanespiller ude, men nu er der positive meldinger om Årets Spiller i SIF 2018.

– Jeg har næsten været fuldt med de sidste to-tre gange ude på banen. Jeg må dog ikke sparke så hårdt på mål endnu, men jeg må lave nogle vendinger og driblinger, så overordnet er det dejligt, fortæller Magnus Mattsson efter fredagens træning på JYSK park.

Humøret hos midtbanespilleren har da også fået et markant løft, efter han har fået grønt lys til at træne mere og mere med.

– Jeg er bare super glad for at være sammen med drengene igen. Det er bare ikke det samme at være oppe i styrkelokalet i så lang tid, lyder det fra Mattsson, som endnu ikke er klar til at sætte en konkret dato på, hvornår han kan være tilbage i kamp.

– Jeg tager den lidt sammen med (Michael, red.) Larsen og staben bag. Det går lidt op og ned, og sådan har det gået i et stykke tid. Men jeg har ikke nogen dato eller andet, så vi tager den dag for dag, og så må vi se, hvornår det er, fortæller Mattsson.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen