7. september 2019

Alves og Mads Emil med i U21-nullert

Alves og Mads Emil med i U21-nullert

Frederik Alves spillede hele kampen og Mads Emil Madsen fik 2. halvleg, da det danske U21-landshold fredag aften spillede 0-0 i testkamp mod Ungarn.

Frederik Alves startede inde og spillede hele kampen, da det danske U21-landshold fredag aften i Aalborg spillede 0-0 mod Ungarn i en testkamp. Mads Emil Madsen kom ind fra 2. halvlegs start. De to SIF’ere er udtaget til det nye U21-landshold, der fredag varmede op til tirsdagens EM-kvalifikationskamp mod Rumænien, der også spilles i Aalborg.

Kampen var den nye U21-landstræner Albert Capellas første i spidsen for de danske talenter, og det blev en lidt trist affære afviklet i regnfuldt dansk sensommervejr. Ungarn havde en skud-chance i 1. halvleg, men Frederik Alves fik blokeret, og Anders Dreyer måtte se et forsøg afværget på stregen.

Efter udskiftningerne i pausen, hvor bl.a. Mads Emil Madsen kom ind, blev det danske pres tungere, men der kom ikke store målchancer ud af det, og så endte det 0-0.

Danmark med de to SIF-spillere møder tirsdag kl. 18.30 Rumænien i EM-kvalifikationen. Kampen spilles på Aalborg Portland Park i Aalborg.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen