8. december 2020

Mattsson: SIF er min klub

Magnus Mattsson forlængede mandag sin kontrakt i SIF. Han kunne have valgt at lade aftalen løbe ud til sommer, men det gjorde han ikke. Hvorfor? Få svaret her.

Magnus Mattsson forlængede mandag sidst på dagen sin aftale med SIF, så den nu udløber i sommeren 2023. Med det spil, SIF-topscoreren har leveret siden han kom tilbage efter en langvarig skadesperiode kunne han have valgt at lade sin gamle kontrakt udløbe til sommer og gå transferfrit til en anden klub. Det gjorde han ikke, og det er der en ganske særlig grund til.

– Silkeborg IF er min klub, og jeg har været her i rigtig mange år, og de har hjulpet mig helt vildt meget, så at kunne få lov at give lidt tilbage til Silkeborg og de unge drenge, der kommer op igennem talent-afdelingen betyder meget for mig. Jeg vil gerne kunne komme her om 10 år og stadig have det godt med de mennesker, der er her. Det var vigtigt for mig, at det blev en god aftale for begge parter. Det er også sådan, jeg er som mennesker og det er de værdier, jeg har som menneske. Alt i alt er jeg bare sindssygt glad over at det lykkedes, siger Magnus Mattsson i interviewet øverst på siden.

Se hele interviewet og underskrift-seancen i videoen øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen