15. april 2021

Mattsson med kort hår: Der skulle ske noget nyt

Magnus Mattsson er blevet klippet. Det har været det store samtale-emne på JYSK park i ugens løb. Hør hans forklaring på klipningen her. 

Man skal helt tilbage til marts 2019 for sidst at have set en korthåret kampudgave af Magnus Mattsson. Da han vendte tilbage efter sin skadespause i september 2020, var håret blevet langt og blev holdt på plads med et diskret pandebånd. Nu er den 22-årige SIF-anfører blevet klippet.

– Nu er den tid med det lange hår ovre. Nu håber jeg, at en ny tid med masser af sejre og mål starter med mit korte hår, siger Magnus Mattsson i video-interviewet øverst på siden. Og han fortsætter:

– Der skulle ske noget nyt. Jeg har haft det lange hår i lang tid. Jeg tror egentlig, at jeg brugte det lidt til at styrke mig selv i min skadesperiode. Nu er den periode overstået, og så skulle der ske noget nyt, siger han.

Du kan få hele forklaringen om Magnus Mattssons nye, korte frisure, i video-interviewet øverst på siden. Og han siger også lidt om fodboldkampen på lørdag i Køge.

Her et billede af Magnus Mattsson fra marts 2019, da han sidst spillede kamp iført kort hår: "Magnus”

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen