25. oktober 2020

Mattsson leverede karrierens første hattrick

Tre mål på en halvleg mod Fremad Amager rykkede Magnus Mattsson op på en delt førsteplads på divisionens topscorer-liste. Se video-interview med SIF’s hattrick-helt. 

Magnus Mattsson var nærmest lykkelig efter søndagens 3-0 sejr over Fremad Amager. Ikke nok med at SIF havde vundet, Magnus Mattsson havde også med sine tre mål i 2. halvleg leveret karriernes første hat-trick.

– Det var mit første seniorhattrick, så det er en speciel følelse. Jeg har også nappet bolden, den ligger inde i omklædningsrummet, og den skal jeg have med hjem. Jeg er bare glad for at jeg kunne hjælpe holdet på den måde, sagde Magnus Mattsson efter sejren.

Se hele videointerviewet med Magnus Mattsson øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen