29. marts 2021

Majbritt Mikkelsen forlader SIF-bestyrelse

Silkeborg IF Invest A/S indkalder til ordinær generalforsamling, der pga. covid-19 afholdes elektronisk uden fysisk fremmøde. 

Majbritt Mikkelsen, der bl.a. driver netværkene Stol på Mennesker, WalkAway og SIF’s Business Unusual, udtræder af Silkeborg IF Invests bestyrelse ved generalforsamlingen 28. april.

Selskabet bag bl.a. fodbolden i SIF, Silkeborg IF Invest A/S, har mandag indkaldt til ordinær generalforsamling. Den afholdes i år den 28. april kl. 17.00. På grund af covid-19 pandemien afvikles den som elektronisk generalforsamling uden fysisk fremmøde.

Af indkaldelsen fremgår det, at Majbritt Mikkelsen ønsker at udtræde af bestyrelsen, som hun har siddet i siden 2018. Bestyrelsen foreslår i stedet Kathrine Bisgaard Vase som nyt medlem. Hun arbejder med kommunikation hos Lego i afdelingen Global Engagement Lead, Government & Public Affairs. Kathrine Bisgaard Vase har en baggrund i kommunikation og journalistik og har også erfaring fra jobs som kommunikationschef hos Flyvertaktisk Kommando og kommunikationsansvarlig hos Hospitalsenhed Midt.

Silkeborg IF Invest A/S er moderselskabet bag fodbolden i Silkeborg IF A/S, udlejning af erhverslejemål i K/S Papirfabrikken og hotel og konferencedrift i Papirfabrikken Hotel Radisson Blu.

Aktionærer, der ønsker at tilmelde sig den elektroniske generalforsamling, kan se mere info her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen