29. marts 2021

U17: Dårlig indledning skyld i nederlag

I den sidste test inden forårspremieren tabte SIF’s U17 Liga-hold 2-3 i Aalborg lørdag. 

Sidste træningskamp inden turneringsstart på torsdag i Brøndby endte med et nederlag for SIF’s U17 Liga-hold, der lørdag var en tur i Aalborg for at møde AaB. Kampen endte med hjemmesejr på 3-2 efter at SIF ovenpå en dårlig indledning var bagud 3-0.

Jeg synes, at der undervejs var meget godt indhold, men vi var bagud 3-0 inden vi havde set os om. Tre indlæg fra AaB’s højre side resulterede i mål, og det var manglende parathed og fokus i starten af kampen, der var skyld i målene. Derfra synes jeg egentlig, at vi tog over og var gode i vores pres og spil med bolden, siger U17-træner Casper Røjkjær.

I resten af kampen sad SIF på tingene og var dominerende, men drengene kunne ikke rigtig få proppet bolden i kassen før til sidst På trods af flere gode chancer manglede SIF’erne lige det sidste. AaB var farlige, når de var dygtige til at spille ud af vores pres.

– Drengene skal have ros for at komme stærkt tilbage efter en håbløs start. Den start vi forhåbentligt lært af, når vi spiller i Brøndby på torsdag. For der var mange gode ting at tage med videre, konkluderer Casper Røjkjær.

Kampen i tal:
U17, Træningskamp, lørdag 27. marts på AaB’s anlæg i Aalborg Øst:
AaB – Silkeborg IF 3-2 (3-0)
Målscorere for SIF: Marko Rasmussen og Malthe Wallin.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 19.02. kl. 16.00
Scroll til toppen

Menu