11. november 2020

Magnus Mattsson må melde fra til landshold

Den skade, der tvang Magnus Mattsson fra banen i søndags i Køge, tvinger ham også til afbud til det danske U21-landshold. Dermed kommer ingen SIF’ere i landsholdsaktion i denne omgang.

Magnus Mattsson får alligevel ikke comeback på det danske U21-landshold efter godt halvandet års fravær. SIF-topscoreren var ellers blevet udtaget til Albert Capellas mandskab, der spiller mod Rumænien på tirsdag, men han har måttet melde fra til kampen.

I søndagens divisions-kamp i Køge måtte Magnus Mattsson lade sig udskifte med Niclas Holm Pedersen efter godt en times spil. Han havde pådraget sig en skade, der gjorde det umuligt for ham at fortsætte. Den skade har nu også ført til afbud til U21-landsholdet.

I forvejen havde også Frederik Alves Ibsen meldt fra efter at være udtaget, idet han pådrog sig en skade i kampen mod Vendsyssel forrige søndag. Rasmus Carstensen, der også har været med på U21-landsholdet på det seneste, er også sorteret fra efter at have været covid-19 ramt. Dermed har SIF ingen spillere med på landsholdet i denne omgang.

Magnus Mattsson skulle have mødt ind i landsholdslejren i Herning i dag, hvor forberedelserne frem til afrejse til Rumænien foregår. I stedet bliver han hjemme og får behandling, så han forhåbentlig bliver klar til næste divisions-opgave med SIF. På næste lørdag, 21. november, kommer FC Helsingør på besøg på JYSK park.

U21-landsholdets opgør mod Rumænien er den sidste i kvalifikationsturneringen. Danmark har allerede kvalificeret sig til slutrunden næste forår og sommer.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen