13. november 2020

Kent Nielsen har været udfordret på tålmodigheden

De syv covid-19 ramte spillere er alle tilbage i træning på JYSK park. Cheftræner Kent Nielsen er også klar på sidelinjen igen. 

SIF-truppen er samlet igen. Torsdag var første træningsdag efter “corona-krisen” med trup og stab samlet for første gang i to en halv uge. Cheftræner Kent Nielsen har også været ramt af covid-19 og været i karantæne derhjemme, og i ovenstående video-interview lægger han ikke skjul på, at han er glad for at være igennem og tilbage på sidelinjen i SIF.

– Jeg har været stærkt udfordret på tålmodigheden. Det er jo ikke noget, jeg har prøvet mange gange i de her 30-40 år, jeg har været involveret i fodbold, men det har hjulpet at holdet og staben på trods af meget vanskelige forhold har været i stand til at præstere. Det er klasse i en svær situation, siger Kent Nielsen, der har haft lette symptomer og feber undervejs i sit sygdomsforløb.

Mere nervøst
– Det er jo ikke fordi, det har været svært at afgive ansvar, men når man er vant til at være involveret, har man også en mulighed for at justere på tingene. Derfor har det været mere nervøst at se kampene, end når man står på sidelinjen. I særdeleshed i den seneste kamp, hvor vi var udfordret i et lige opgør. Dér kunne jeg ikke sidde roligt og se kampen på tv, siger Kent Nielsen videre i videointerviewet øverst på siden.

Tilbage på banen var torsdag alle de syv spillere, der har været i karantæne – Pelle Mattsson, Jeppe Spliid Gertsen, Svenn Crone, Rasmus Carstensen, Stan van Bladeren, Stefán Teitur Thórdarson og Sebastian Jørgensen, Kent Nielsen var der også, og holdleder Kasper Jensen er ligeledes blevet rask og tilbage på job. Dermed kunne SIF-truppen for første gang i mere end 14 dage gennemføre træning med fuldt hold på banen.

Stærk præstation
– Det er klart gået under radaren i fodbold-Danmark, hvor stærk en præstation, det har været at hente seks point under meget vanskelige vilkår, slår Kent Nielsen fast.

Udenfor ved torsdagens træning var kun Magnus Mattsson og Frederik Alves Ibsen, der genoptræner efter skader med henblik på at blive klar til kampen mod Helsingør på næste lørdag.

– Vi håber at have dem klar i løbet af den næste ugestid. Generelt skal vi rent fysisk have bygget noget på. Og så er der noget med rytmen i holdet, som har været udfordret, fordi vi ikke har kunnet træne på det niveau, vi har været vant til. Nu skal vi have alle folk klar, og så bliver det også rart – også for mig selv – at skulle igang igen, siger Kent Nielsen.

Se hele videointerviewet med Kent Nielsen øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen