10. november 2020

Rasmus C. har kedet sig under corona-karantæne

De covid-19 smittede SIF-spillere er begyndt at vende tilbage på træningsbanen efter at være sendt i isolation for halvanden uge siden.

Rasmus Carstensen er en af de covid-19 ramte spillere, der har været i karantæne, men han er nu ved at være frisk igen, og i dag var han sammen med nogle af de øvrige sygemeldte tilbage på kunstgræsset på JYSK park for at træne.

– Det har været kedeligt. Jeg blev ramt af symptomer som med en “klassisk” influenza med lidt snot og lidt hovedpine og ikke så meget energi, mens nogle af de andre har været hårdere ramt og andre slet ikke ramt. Jeg er glad for, at jeg ikke fik det så slemt, som nogle af de andre, men ville selvfølgelig godt helt have sluppet, siger Rasmus Carstensen, der havde det svært med at være tvunget til at se på via tv til kampene mod Vendsyssel (4-1) og HB Køge (1-0).

– Jeg synes også, at det var lidt træls at være nødt til at se gutterne i fjernsynet. Men godt de vandt, og det viser bredden i vores trup. Selv om vi er ude med syv spillere, kan vi stadig stille et konkurrencedygtigt hold, og to sejre taler jo for sig selv. De har præsteret rigtigt godt. Vi viser, at selv om man måske ikke er inde omkring holdet til hver kamp, så er man dér, når det bliver ens tur, og man kender sine opgaver. Det viser, at vi som hold kender hinanden, lyder anderkendelsen fra Rasmus Carstensen til kollegaerne, der har taget over i andres fravær.

Rasmus Carstensen og de øvrige corona-ramte SIF’ere koncentrerer sig nu om at komme tilbage i form, så de er klar til at byde ind blandt cheftrænerens valgmuligheder , når FC Helsingør kommer på besøg på JYSK park om halvanden uge, lørdag 21. november.

Se hele videointerviewet med Rasmus Carstensen øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen