15. november 2018

Mads Emil sigter efter revanche: Vil score på søndag

Mads Emil sigter efter revanche: Vil score på søndag

Mads Emil Madsen var direkte impliceret i en scoring, da Nykøbing FC besejrede Silkeborg IF med 3-1. Nu håber midtbanespilleren, at han søndag kan få revanche, når Fremad Amager kommer på besøg til årets sidste hjemmekamp.

Med en retningsbestemt tæmning tilbage i banen troede Mads Emil Madsen, at bolden var sikret. Måske var tankerne allerede på, om bolden skulle spilles bagud, eller om der var plads på kanterne til en aflevering, som kunne sætte gang i en SIF-offensiv. Men en aggressiv Nykøbing FC-spiller fik med held tacklet SIF-talentet på kroppen. En tackling der ikke var hård nok til et frispark, men som alligevel effektivt fik spillet bolden halvanden meter frem, hvor en holdkammerat pludselig havde frit løb mod mål. En på papiret lille fejl af Mads Emil Madsen, som på banen måtte konstatere, at boldtabet lige foran eget felt blev fatalt. Nykøbing FC scorede for anden gang i kampen, og dermed sivede gassen ud af den røde SIF-ballon, som ellers minutter forinden var blevet pustet op igen af Sebastian Jørgensens udlignende mål.

For Mads Emil Madsen kører situationen stadig rundt på den indre nethinde.

– Ja, det gør den sgu egentlig nok. Jeg prøver at skubbe den ud af hovedet, det arbejder jeg på. I morgen eller i overmorgen er den forhåbentlig helt væk, fortæller midtbanespilleren, som ellers er god til at komme videre fra situationer, som den i søndags.

– Jeg synes egentlig, jeg er god til at komme videre, efter jeg har lavet sådan en fejl. Jeg tror næsten mere, at jeg kalder på bolden bagefter, for at fortsætte med at spille. Jeg tænker hele tiden “bare videre”, “bare videre”, fortæller Mads Emil Madsen, som har sat sig et særligt mål på søndag, når Fremad Amager kommer på besøg.

– På søndag laver jeg lige et mål i stedet for at koste et mål, så er det super, slutter midtbanetalentet, som har spillet de sidste 15 kampe i træk fuld tid.

Mon Mads Emil får scoret på søndag? Kom på JYSK park og find ud af det. Vi møder Fremad Amager kl. 13.45. Du kan købe din billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen