16. november 2018

Michael H. forventer færre fejl

Michael H. forventer færre fejl

Efter nederlaget i Nykøbing i søndags kaldte SIF-træner Michael Hansen kampen for den værste i hans tid på grund af alt for mange fejl. Han forventer at det bliver anderledet på søndag mod Fremad Amager.

Michael Hansen var ikke tilfreds med kampen for en uge siden i Nykøbing F. Alt for mange fejl fra SIF’ernes side var baggrunden for nederlaget. I kampfolderen GO’ KAMP til søndag udtrykker Michael Hansen helt andre forventninger til søndagens opgør på JYSK park mod Fremad Amager.

– Vi har siden sejren over Hvidovre her på JYSK park været på to ture øst for Storebælt, hvor vi fik 1-1 i Helsingør og måtte se os slået 1-3 i Nykøbing Falster. Indsatsen mod Helsingør var godkendt, mens vi lavede alt for mange fejl i søndags i Nykøbing. Det kostede dyrt.

– Jeg sagde efter kampen, at det var den værste SIF-indsats i min tid som træner her i klubben på grund af antallet af fejl og dermed mangel på kvalitet, i meget af det, vi lavede. Og hvad gør man så ved det?

– Det vi gør, er at gå på træningsbanen og arbejde på at få bragt antallet af fejl ned. Indbyrdes forståelse, klare aftaler og kollektiv arbejdsindsats er nogle af de midler, vi skal bruge, og det har vi brugt tid på at træne og tale om i løbet af ugen op til dagens kamp. Det er min klare forventning, at det vil kunne ses på indsats og spil mod Fremad Amager.

– God kamp til alle, tak for opbakningen og kom godt igennem jul og nytår, siger Michael Hansen i GO’ KAMP.

Kom på JYSK park søndag til årets sidste hjemmekamp. Køb din billet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen