15. oktober 2019

Mads Emil og Alves kom ikke i spil i dansk EM-sejr

Mads Emil og Alves kom ikke i spil i dansk EM-sejr

De to SIF’ere i U21-landsholdstruppen, Mads Emil Madsen og Frederik Alves, kom ikke i spil mandag aften, da Danmark vandt 1-0 over Finland.

De to SIF’ere på U21-landsholdet, Mads Emil Madsen og Frederik Alves Ibsen, måtte se til fra bænken, da Danmark mandag aften i Pori i det vestlige Finland vandt 1-0 i EM-kvalifikationen. Kampens enlige mål blev scoret allerede i det 12. minut på et langskud af Nikolas Nartey, der til dagligt spiller i Hansa Rostock i den tredjebedste tyske liga.

I det meste af resten af kampen forsvarede Danmark føringen, og i det spil blev der ikke brug for de to SIF’ere. U21-landstræner Niels Frederiksen foretog fire udskiftninger i de sidste 20 minutter, men ingen af dem stod der SIF på.

Med sejren har Danmark indtil videre gjort rent bord i EM-kvalifikationsgruppe med sejre over Rumænien, Nordirland og altså Finland. Danmark er etter i puljen foran Finland og Rumænien. Næste gang U21-landsholdet samles er midt i november, hvor Niels Frederiksens mandskab møder Ukraine på udebane 15. november og Matla hjemme i Aalborg 19. november.

Mads Emil Madsen og Frederik Alves Ibsen vender allerede i dag tilbage til SIF og JYSK park, hvor de indgår i forberedelserne til søndagens kamp mod AGF i Aarhus.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League playoff

Torsdag d. 18.08. kl. 18.00
Scroll til toppen

Menu