15. oktober 2019

Mads Emil og Alves kom ikke i spil i dansk EM-sejr

De to SIF’ere i U21-landsholdstruppen, Mads Emil Madsen og Frederik Alves, kom ikke i spil mandag aften, da Danmark vandt 1-0 over Finland.

De to SIF’ere på U21-landsholdet, Mads Emil Madsen og Frederik Alves Ibsen, måtte se til fra bænken, da Danmark mandag aften i Pori i det vestlige Finland vandt 1-0 i EM-kvalifikationen. Kampens enlige mål blev scoret allerede i det 12. minut på et langskud af Nikolas Nartey, der til dagligt spiller i Hansa Rostock i den tredjebedste tyske liga.

I det meste af resten af kampen forsvarede Danmark føringen, og i det spil blev der ikke brug for de to SIF’ere. U21-landstræner Niels Frederiksen foretog fire udskiftninger i de sidste 20 minutter, men ingen af dem stod der SIF på.

Med sejren har Danmark indtil videre gjort rent bord i EM-kvalifikationsgruppe med sejre over Rumænien, Nordirland og altså Finland. Danmark er etter i puljen foran Finland og Rumænien. Næste gang U21-landsholdet samles er midt i november, hvor Niels Frederiksens mandskab møder Ukraine på udebane 15. november og Matla hjemme i Aalborg 19. november.

Mads Emil Madsen og Frederik Alves Ibsen vender allerede i dag tilbage til SIF og JYSK park, hvor de indgår i forberedelserne til søndagens kamp mod AGF i Aarhus.