21. juni 2022

Lukas Engel fortsætter i SIF

Silkeborg IF har efter forårssæsonens succesrige lejemål købt Lukas Engel fri fra Vejle Boldklub, og den dynamiske venstreback tiltræder derfor på en 5-årig kontrakt med SIF.

Lukas Engel blev op til forårssæsonen hentet ind på et lejemål fra Vejle Boldklub gældende sæsonen ud, og med 15 kampe og to mål gjorde den 23-årige Amager-dreng sit til, at SIF sikrede sig en historisk bronzemedalje og kvalifikation til europæisk gruppespil. Det er derfor også med stor glæde, at SIF nu kan annoncere, at venstrebacken er blevet købt fri fra sin kontrakt i Vejle og tiltræder på en 5-årig aftale i Søhøjlandet.

– Lukas Engel har fra første dag passet perfekt ind på vores hold og i vores trup, og vi er derfor meget tilfredse med, at det er lykkedes at tilknytte ham på en fast aftale her i Silkeborg. Han har leveret en overbevisende indsats og tilfører os en masse ekstra power til venstresiden, og vi har en tro på, at han kan udvikle sig endnu mere i vores miljø og på vores hold, siger sportschef Jesper Stüker.

Også Lukas Engel er glad for at blive i Silkeborg, hvor han ser frem til at fortsætte de lovende takter.

– Det har været en kæmpe fornøjelse at være en del af Silkeborg IF i det her fantastiske forår, og det bliver kun endnu mere spændende fremover. Jeg er faldet rigtig godt til i klubben, hvor jeg virkelig trives både uden for og inden for kridtstregerne, og jeg glæder mig til at gøre alt for, at vi kan blive ved med at lægge nye lag på min egen og klubbens udvikling. Jeg er helt vildt glad for at skifte permanent til Silkeborg IF og glæder mig til de mange spændende opgaver, der venter forude, siger Lukas Engel.

Lukas Engel spillede i barndomsklubben Kastrup Boldklub, indtil han i 2017 som 18-årig kom til Fremad Amager. Allerede som 20-årig fik han anførerbindet om armen hos amagerkanerne, som han forlod i slutningen af 2021’s januar-vindue for at tiltræde i Vejle Boldklub, hvor han altså spillede i et år inden lejemålet med SIF. Han har i flere omgange været udtaget til U21-landsholdet – uden dog at opnå debut.

23-årige Lukas Engels aftale med Silkeborg IF løber frem til sommeren 2027.

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen