20. september 2019

Lørdag er der talent-parade på JYSK park

Lørdag er der talent-parade på JYSK park

Lyngby kommer på besøg på Søholt lørdag og spiller mod både U19, U17 og U15 Liga holdene. Kom gratis til masser af talentfuld fodbold.

Lørdag er der masser af talentfuld fodbold på Søholt. De tre ældste årgange af SIF’s eliteungdomshold spiller alle hjemme, U19- og U17 Liga-holdene på JYSK park og U15 Liga på Søholt. Derudover spiller også U13-drengene hjemme, og det samme gør U17-2.

De tre elitehold møder alle Lyngby, og U19-holdet lægger ud med kamp kl. 13.00. Jesper Mikkelsens mandskab har fået en blandet start på sæsonen med to nederlag, to uafgjorte kampe og én sejr som resultater. Senest blev det 4-4 i lørdags mod SønderjyskE i Haderslev.

Også Lyngby har haft sit at kæmpe med og har høstet tre point i de første fire kampe.

– Vi har dog stor respekt for lørdagens modstander og for Lyngbys tilgang til fodbolden. Lyngby har i mange år været kendt for at spille teknisk flot fodbold, og de har igennem årene opfostret mange dygtige fodboldspillere. Jeg tror derfor, at vi får en seværdig kamp mellem to hold, der begge vil forsøge at sætte sig på spillet, og med de fantastiske rammer og den fremragende kunstgræsbane vi har på JYSK Park, er jeg overbevist om, at der venter tilskuerne en god
oplevelse, siger Jesper Mikkelsen om lørdagens udfordring til kampmagasinet SIF Elite.

U17 og U15 kl. 15.30
Efter U19-kampen spiller både U17 og U15 kl. 15.30. U17-holdet overtager kunstgræsset på JYSK park. Træner Casper Røjkjærs hold spillede så sent som onsdag aften samme sted mod FC Midtjylland, hvor naboerne fra vest kunne tage hjem med en sejr på 6-4 efter en underholdende 2. halvleg og mål i overtiden. Efter fem kampe har U17-holdet fire point.

– Jeg synes også, at vi har spillet vores kampe med det rette mind-set og udtryk. Måske med en lille undtagelse af en 2. halvleg i Randers. Jeg ser nogle drenge som forsøger at praktisere den spillestil vi gerne vil. Vi prøver at spille med flade pasninger op igennem holdet, og på den måde kreere chancer. At kreere mange chancer er vi først for alvor lykkedes med i de to kampe mod AaB og Randers (og i 2. halvleg mod FC Midtjylland – red.). Det er nemlig væsentligt at pointere, at vi ikke blot ønsker at have bolden meget, men at vi også ønsker at bruge den til at true vores modstanders mål, siger Casper Røjkjær til kampmagasinet SIF Elite.

Lyngby kommer til Silkeborg med god ballast fra de første fem kampe, hvor det er blevet til fire sejre og én uafgjort.

U15-holdet går ind til Lyngby-kampen med tre point efter fem kampe. Efter sejr over Randers er det i de to seneste opgør blevet til nederlag mod AaB og SønderjyskE efter tætte kampe.

– Med den landsdækkende række i U15 bliver vi udfordret hver eneste weekend, og det er en god øvelse at skulle stå på tæer, når vi spiller kampene. Vi er fortsat meget tro mod vores spillestil, men de seneste kampe har også været en god øvelse for drengene i at agere ud fra, hvad modstanderne gør. På det taktiske har drengene skulle kunne omstille sig ud fra, hvordan modstanderne griber kampen an, og det har været god læring for drengene, siger U15-træner Peter Ager til kampmagasinet SIF Elite.

Lørdagens program på Søholt ser således ud:
10.00: U13 SIF – Ikast
12.00: U17-2 SIF – Frederikshavn
13.00: U19 Liga: SIF – Lyngby (JYSK park)
15.30: U17 Liga: SIF – Lyngby (JYSK park)
15.30: U15 Liga: SIF – Lyngby

Læs kampmagasinet SIF Elite her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen