28. september 2020

Lind og Dahl udtaget til U19-landsholdet

Alexander Lind og Anders Dahl er udtaget til det danske U19-landshold, der spiller to venskabskampe mod Polen.

Alexander Lind og Anders Dahl er blevet udtaget til det danske U19-landshold, der spiller to venskabskampe mod Polen 8. og 12. oktober. Begge kampe spilles i Polen.

De to SIF-talenter er med i den trup på 20 spillere, landstræner Jens Olsen har udtaget til kampen. Lind og Dahl er sammen med Viborg FF’s Tobias Bech de eneste fra 1. division, der er udtaget. Resten kommer fra klubber i 3F Superligaen, mens en enkelt, målmand Andreas Jungdal, til dagligt spiller i italienske AC Milan.

Alexander Lind var for første gang med i SIF’s startopstilling i søndagens kamp mod Fredericia. Her blev Anders Dahl skiftet ind til sin første divisionskamp for klubben. Lind er noteret for 15 kampe og 4 mål på SIF’s førstehold. I DBU-regi har han spillet tre kampe på det danske U16-landshold og tre på U17-landsholdet. Anders Dahl debuterede på SIF’s førstehold i pokalkampen mod St. Restrup og fik som nævnt sin divisionsdebut i Fredericia. I landsholdsregi har han spillet 12 kampe, 5 på U18-landsholdet og 7 på U16-landsholdet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen