29. september 2020

Alves og Carstensen med i Danmarks U21-trup

Det danske U21-landshold har to SIF’ere med, når de spiller EM-kvalifikationskampe mod Malta og Finland.

Der var genvalg til både Rasmus Carstensen og Frederik Alves Ibsen, da det danske U21-landshold i dag blev udtaget til EM-kvalifikationskampene mod Malta og Finland i oktober. De to SIF’ere var også med senest, da Danmarks U21-drenge spillede 1-1 mod Ukraine og vandt 1-0 i Nordirland. For Rasmus Carstensen var der tale om debut både på U21-landsholdet og i landsholdssammenhæng.

Derimod blev der ikke plads til den tidligere SIF’er Mads Emil Madsen, der har fået småt med spilletid for sin nye klub LASK Linz siden seneste U21-samling.

Træner Albert Capellas mandskab jagter deltagelse i EM-slutrunde, der afvikles i Ungarn og Slovenien til næste år. Før de to kampe mod Malta og Finland er Danmark på førstepladsen i sin pulje med 19 point efter syv kampe. Rumænien er to’er med 16 point, og det er mellem de to nationer, førstepladsen skal afgøres.

Kampen mod Malta spilles fredag 9. oktober kl. 18.00 på Ta’ Qali stadion i Malta, mens Finland kommer til Aalborg for at møde Danmark tirsdag 13. oktober kl. 18.00.

Med udtagelse af Carstensen og Alves er SIF nu oppe på at skulle have otte spillere i aktion i den kommende landskamp-periode. Aske Andrésen er udtaget til det danske U16-landshold, Asbjørn Bøndergaard, Lasse Kaihøj og Jonathan Pang er med på det danske U17-landshold og Anders Dahl og Alexander Lind skal i aktion for det danske U19-landshold.

Læs mere her:

Aske nåede igennem nåleøjet

Lind og Dahl udtaget til U19-landsholdet

Tre SIF-talenter udtaget til U17-landsholdet

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 10.03. kl. 14.00
Scroll til toppen