29. september 2020

Kent N.: Vi har respekt for Kolding

Silkeborg IF møder onsdag aften Kolding IF i 1. division. Modstanderne har tabt alle fire kampe indtil nu, men derfor venter der ikke nogen nem kamp for SIF på Autocentralen Park.

Onsdag skal Silkeborg IF forsøge at hente sæsonens første udebanesejr, når holdet møder Kolding IF.

Der er lagt op til et spændende opgør mellem to hold, som ikke har mødt hinanden i nyere tid. For SIF’s vedkommende gælder det om at finde den skarphed frem, som manglede i søndagens kamp mod FC Fredericia.

– Vi var ikke skarpe på dagen mod Fredericia. Men det er ikke noget, som jeg er urolig over. Igennem lang tid er det noget, som vi har været rigtig dygtige til, og jeg føler også, at vi har en masse, som kan score mål. Så det er med at få lagt det til side og få lært lidt af det. Og så holde fast i, at vi skal komme med samme mindset og udstråling, som jeg mod Fredericia ikke kunne sætte en finger på, fortæller Kent Nielsen.

Onsdagens modstander fra Kolding er kommet pointmæssigt skidt fra start i årets 1. division. Holdet har tabt alle fire kampe.

– Jeg kan godt forstå, hvis Kolding er forbandede over de fire kampe, de har spillet. For hvis man sætter sig ned og kigger på indholdet af de kampe, så tror jeg sagtens, at de kunne få øje på, at de burde have fået point i flere af kampene. Jeg er sikker på, at det bliver en åben og velspillet kamp, hvor begge hold evner at skabe chancer hos modstanderen, fortæller SIF-cheftræneren, som sagtens kan se muligheder for SIF i opgøret.

– Vi ved godt, at hvis vi rammer topniveauet, så kommer Kolding også til at få det svært. Vi kan godt få øje på mulighederne for sejr, men vi har også respekt for det, som Kolding står for.

Kampen fløjtes i gang onsdag aften kl. 19.00 på Autocentralen Park i Kolding.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen