29. september 2020

Kent N. tvunget til udskiftninger

En udvisning og en skade i søndagens opgør i Fredericia tvinger Kent Nielisen til udskiftninger op til opgøret mod Kolding onsdag.

Kent Nielsen har måttet foretage to ændringer i sin trup op til kampen mod Kolding IF onsdag aften på udebane. I søndagens 0-1 nederlag i Fredericia måtte Wessam Abou Ali udgå med en skade, der forhindrer ham i at deltage i Kolding i morgen aften, og i de døende minutter modtog Joel Felix sit andet gule kort og må derfor sidde ude med karantæne.

Det har givet plads til Valance Nambishi, der er ude af sin karantæne, ligesom unge Niclas Holm Pedersen har fået plads i truppen.

Dermed ser Kent Nielsens 18 udvalgte således ud:

1. Oscar Hedvall
2. Rasmus Carstensen
5. Svenn Crone
6. Pelle Mattsson
9. Alexander Lind
10. Magnus Mattsson
11. Emil Holten
14. Mark Brink
16. Stan van Bladeren
17. Mads Kaalund
18. Anders Dahl
21. Anders Klynge
22. Valance Nambishi
24. Jeppe Spliid Gertsen
25. Anders Hagelskjær
26. Niclas Holm Pedersen
27. Sebastian Jørgensen
29. Wessam Abou Ali
32. Frederik Alves Ibsen

På listen over langtidsskader står Nicolai Vallys og Milan Massop opført. Vegard Moberg døjer også fortsat med en skade, og så er Wessam Abou Ali også blevet tilføjet listen. Til gengæld er Gustav Dahl tilbage i træningen i fuldt omfang og forventes snart klar til kamp-aktion.

Opgøret mod Kolding IF spilles på Autocentralen Park, som er betegnelsen for Kolding Stadion, kl. 19.00. Den kan streames på Viaplay direkte fra kl. 18.55.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen