17. april 2023

Larsen om svær periode: ”Fansene betyder ekstra meget”

Det var en tydeligt skuffet Silkeborg-anfører, der efter søndagens nederlag til OB på 2-0, reflekterede over nederlaget. Han ser dog også et lys i mørket for Silkeborg IF, hvor fansene spiller en stor rolle.

Silkeborg IF er inde i en svær periode efter en stime på fem kampe uden sejr i Superligaen.

Derfor betød det også ekstra meget for SIF-anfører Nicolai Larsen, at de medrejsende fans i Odense kampen igennem skabte en fantastisk stemning.

– Det betyder rigtig meget for os, at der kommer mange fans til vores kampe, og at de altid støtter os. De skal vide, at når man er inde i en dårlig periode, og vi ikke får de sejre, som vi gerne vil have, betyder det ekstra meget, at de er der. Vi har været på en fantastisk rejse det seneste halvandet år sammen med fansene, og det er fantastisk at mærke, at de holder ved i de svære perioder også, lød det fra Nicolai Larsen, der herefter satte ord på 2-0-nederlaget på Fyn.

– De første 25 minutter spillede vi ikke ret godt, men derefter fik vi bedre fat i kampen og sluttede 1. halvleg godt af. Vi kom frem til en del gode muligheder for at score, men vi manglede den sidste kvalitet, som er nødvendig for at vinde fodboldkampe, mens vi også begik nogle store individuelle fejl.

– Fodbold er et spil fyldt med fejl, og det er ofte det hold, som formår at lave færrest fejl, der vinder fodboldkampene. Vi leder i øjeblikket efter den sidste procent, som skal sørge for, at vi kan blive bedre og igen vinde fodboldkampe, lød det fra en tydeligt skuffet SIF-anfører, der herefter uddybede, hvad fornemmelsen var i pausen efter en god afslutning på 1. halvleg, sagde Nicolai Larsen og fortsatte.

– Vi havde egentligt en god fornemmelse i pausen, for vi fik spillet os bedre ind i kampen, som 1. halvleg gik, mens OB også mistede grebet lidt om kampen. De havde ellers i indledningen gjort det svært for os, men som tiden gik, lykkedes det os at spille os igennem deres pres.

– Vi manglede den sidste skarphed, men spillet var egentligt udmærket. Derudover fik vi ikke ret mange omstillinger imod, så der er et par positive ting at tage med, selvom vi selvfølgelig er skuffede over resultatet lige nu.

– Vi blev ikke på noget tidspunkt spillet ud ad brættet, hvilket vi næsten aldrig gør, men det hjælper ikke rigtigt noget, når vi alligevel tabte i sidste ende, lød det fra en skuffet Nicolai Larsen.

Se Kent Nielsens reaktion på nederlaget mod OB her.

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen