17. april 2023

Comeback til Stefán: “De personlige fejl skal fjernes”

Stefán Teitur Thórdarson fik comeback efter sin skade i 2-0 nederlaget til OB søndag eftermiddag. Det var en kamp, hvor Thórdarson nok engang så for mange personlige fejl fra SIF´erne, mens han mener, det er på tide, at spillerne giver noget tilbage til fansene, der støtter holdet ukueligt.

– Først og fremmest var det dejligt at være tilbage på banen efter en svær periode ude med en skade. Det er med blandede følelser, man står her, for det er naturligvis dejligt at være en del af holdet igen, for det har været frustrerende at sidde på tribunen og se kampene, men når man så taber som i dag, er det ikke så sjovt, lød det indledningsvis fra islændingen, inden han uddybede, hvor han så de graverende fejl, der resulterede i et nederlag til OB på 2-0.

– Vi spillede ikke ret godt i de første 25 minutter, hvor vi havde det svært med deres pres, mens vi også selv lavede en del fejl. Derefter fik vi bidt os fast i kampen og kom også frem til et par fine muligheder, som vi kunne have scoret på. Det samme var tilfældet i starten af 2. halvleg, hvor vi kom godt ud og spillede godt, men så pludselig lavede en dum fejl og indkasserede målet til 1-0.

– Derefter forsøgte vi selvfølgelig at jagte en scoring, men så fik vi en omstilling imod os, hvor vi ikke fik bolden sparket væk, og derfor stod der pludselig 2-0, selvom vi egentligt syntes, at vi havde spillet okay. Vi lavede igen nogle store personlige fejl, som skal fjernes, uddybede Thórdarson, inden han reflekterede over, hvor SIF´erne skal forbedre sig inden de kommende kampe mod AaB i både Superligaen og Pokalen.

– Det var igen et hårdt nederlag, vi led i dag, og vi bliver simpelthen nødt til at steppe op, hvis vi stadigvæk skal være med i kampen om syvendepladsen og gå videre til pokalfinalen, for det kan vi ikke, hvis vi bliver ved med at spille, som vi har gjort i de seneste par kampe.

– Det er svært at sætte en finger på, hvor vi skal forbedre os på træningsbanen, for jeg synes, at vi viste flere gode ting i dag, men de personlige fejl er for store, og de er svære at fjerne fra den ene dag til den anden, konstaterende den islandske midtbanespiller, inden han slutteligt, ligesom Nicolai Larsen, havde et par rosende ord tilovers for de medrejse SIF-fans.

– Vi havde et kort moment efter kampen, hvor vi stod foran fansene og tænkte over kampen og, hvordan vi vender situationen. Vi er utroligt taknemlige for, at fansene bliver ved med at tage turen til udebanekampene, selvom vi ikke har leveret optimalt på det seneste. De gør utroligt meget for os i alle kampene, og nu er det på tide, at vi giver noget tilbage til dem, lød det stålsat fra Stefán Teitur Thórdarson.

Læs Nicolai Larsens tak til fansene her.

Interview Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen