14. april 2021

Læs SIF IN BUSINESS her

Hvis ikke du har fået læs magasinet SIF IN BUSINESS, der udkom for nylig, kan du stadig nå det her. 

Klik på billedet øverst eller her for at læse magasinet SIF IN BUSINESS i pdf-udgave. Magasinet udkom for nyligt i papirudgave omdelt med Midtjyllands Avis. Er du ikke abonnent på avisen, kan magasinet også afhentes i fysisk form i SIF’s administration på JYSK park, 3. sal. Der er åbent hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Herunder kan du læse adm. direktør Kent Madsens velkomst i SIF IN BUSINESS:

Vi står overfor et spændende slutspil om oprykning. 10 kampe mod de øvrige fem i den øverste halvdel af divisionen. I løbet af de næste to måneder afgøres det, om vi når vores sæsonmål om oprykning.

Det er der stor tro på i truppen og klubben, for Kent Nielsen og hans mandskab har leveret varen. Vi har vundet mange kampe, scoret mange mål og spillet masser af god fodbold.

Når det alligevel bliver spændende, er det fordi særligt to af vores konkurrenter, Viborg FF og Esbjerg fB, har gjort det samme. De to oprykningspladser skal fordeles mellem os tre, og én bliver dermed sorteper. Jeg tror oprykningen bliver afgjort i de indbyrdes kampe. Det bliver både hektisk og nervepirrende.

Ellers har den helt store modspiller i det seneste års tid heddet corona. Vi ærgrer os gule og grønne over, at vi formentlig ikke kommer til at spille med tilskuere i væsentligt omfang i denne sæson. Der er noget helt særligt over maj-kampe med meget på spil og masser af stemning på tribunerne. Hvem husker ikke de afsluttende kampe for to år siden med godt 9.000 tilskuere til Viborg-kampen og godt 8.000 til opgøret mod Nykøbing FC, hvor vi sikrede os oprykning.

Det kan lige nu virke som en meget fjern fortid, men hold ud, der er håb. Og den dag vi igen alle sammen må komme til fodbold på JYSK park lover jeg, at det kommer til at ske med et brag af en fest.

Det er heller ingen hemmelighed, at fodbolden ligesom mange andre brancher har været ramt af corona-restriktioner. Det gælder også koncernen Silkeborg IF Invest A/S. I fodbold-delen har vi i 2020 været begunstiget af en række gode spillersalg takket være det dygtige arbejde, der gøres i vores talentsektor hver eneste dag. Det betyder, at vi har noget at stå imod med i 2021, som bliver et økonomisk udfordrende år.

Som bekendt driver vi i koncernen også hotel- og konference-aktiviteter i Papirfabrikken Hotel Radisson Blu, som er markant påvirket af corona-restriktionerne, mens udlejningen på Papirfabrikken kører stabilt.

På trods af, at det er hårde tider, skal vi nok klare os igennem.

I denne udgave af magasinet SIF IN BUSINESS fokuserer vi på nogle spændende historier om mennesker i og omkring virksomheden. Nicklas Helenius, Per Laustsen, Torben P., René Birch og Søren Lykke Sørensen er nogle af de mennesker, du møder undervejs i din læsning. Fælles for dem er, at de har en interessant historie at fortælle – og at de hver på deres måde er forbundet til SIF.

God læselyst

Kent Madsen, adm. direktør

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen