23. september 2020

Læs magasinet SIF IN BUSINESS her

Har du endnu ikke haft mulighed for at se magasinet SIF IN BUSINESS, kan du læse det online her.

Hvis ikke du allerede har læst magasinet SIF IN BUSINESS, får du chancen her. Magasinet er klubens halv-årlige udgivelse, der distribueres sammen med Midtjyllands Avis – denne gang var det lørdag 12. september. Desuden ligger det frit tilgængeligt for interesserede, der besøger JYSK park.

Nu kan du også læse det i pdf-udgave her.

Udgivelsen faldt denne gang sammen med sæsonpremieren i 1. division, og den chance benyttede vi til at lave 32 sider med masser af optakt til den sæson, SIF står overfor.

I magasinet kan du således læse masser af fodboldhistorier: Hvad siger eksperter og ex-SIF’ere med indsigt i 1. division til den kommende sæson og SIF’s oprykningschancer, hvad siger Kent Nielsen, Jesper Stüker og Frederik Alves om forventningerne, til det klubben står overfor frem til udgangen af maj næste år, hvilke kampe kan du glæde dig til i tiden, der kommer og meget mere.

Blandt andet har SIF IN BUSINESS også været på “rundtur” i Europa og har taget pulsen på de efterhånden mange ex-SIF’ere med rødder i Silkeborg, der nu gør sig på den europæiske scene. I øjeblikket er der således hele syv tidligere spillere med opvækst i Silkeborg, der gør sig i det store udland. Robert Skov, Kasper Dolberg, Sammy Skytte, Daniel A. Pedersen, Jeppe Okkels, Eskild Dall og Mads Emil Madsen.

I SIF-truppen vrimler det også med lokalt talent – dem kan du også tjekke ud i SIF IN BUSINESS under overskriften #viersilkeborg. I magasinet finder du også en historie om Firmaets mand, Peder Knudsen, der har haft alverdens roller i SIF, siden han kom til klubben som junior-spiller engang i 80’erne.

Klik her for at se SIF IN BUSINESS i pdf-udgave.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen