5. maj 2017

Kom til eventdag på SIF Talentpark i weekenden

Der bliver spillet ungdomsfodbold i absolut topklasse, når flere af Silkeborg IF’s talenthold i weekenden skal i aktion på SIF Talentpark.

Nu er der igen mulighed for at komme på Søholt og bakke op om Silkeborg IF’s dygtige ungdomshold. Lørdag den 6. maj skal den flotte opvisningsbane på SIF Talentpark nemlig i brug for første gang i foråret 2017, når U17- og U19-ligaen tørner sammen med AaB, og det fejrer SIF ved at afholde stor eventdag.  

Det betyder, at alle kampene påbegyndes med fælles indløb og holdpræsentation, ligesom der vil være speak, musik og underholdning hele dagen. Hele eventen løber af stablen fra kl. 11.00, hvor U13-drengene spiller mod Lyseng. Her åbner forældreboden, som vil være behjælpelig med diverse forfriskninger i form af kaffe, kage, snacks, vand og sodavand. Senere vil det også være muligt at købe grillpølser fra Silkeborg Slagteren.

Når U13-kampen er færdigspillet, er det Dennis Pedersens U19-mandskab, som skal i aktion mod AaB. Denne kamp spilles kl. 13.00 og efterfølges af U17-holdets opgør mod selvsamme modstander med kickoff kl. 15.15.

Vi ses på lørdag til en sjov, hyggelig og forhåbentlig pointrig dag på SIF Talentpark.

Program for eventdagen:
11.00: SIF U13 – Lyseng U13
13.00: SIF U19 – AaB U19
15.15: SIF U17 – AaB U17

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen